Betul ke perlu picit puting sehingga keluar cecair masa 25week

Hi mommies2 nak tanya.. Betul ke masa dah 25w ni kena rajin picit2 puting sampai keluar cecair dan kena rajin lap puting?. Kalau lap puting tu mmg kena kan. Tapi picit sampai keluar air tu kena jugak ke? Makcik2 kata gitu .. Harap dapat jawapan..

1 Balas

tak perlu.

3mo ago

takde apa. bdn kita mmg dh produce susu since 2nd trimester. cuma hormon kita masih tinggi tu yg tak keluar lg. once dh bersalin, uri dh tanggal dari rahim..keluar la susu bdn.