Kemunginan hamil luar rahim scan 5minggu

Hi mommies yg pernah ade pngelaman scan seawal 5minggu pernah tak alami scan dari bawah dan doc ckp tak nampak apa2 dan kemungkinan hamil luar rahim. Down sgt bila doc ckp cmtu sbb ingatkan nak surprisekan husband sama2 ikut jumpa doc bru tau sy pregnant. So far takde simptom2 hamil luar rahim. Doc suruh dtg lgi lps smgu. #First_Baby

2 Balas

ya betul .. kalau dah sampai rod scan tu , mmg nampak mcm xde chance dah .. Tapi , my journey , saya ectopic pregnancy 4w sebulan lps kahwin haritu .. dktr siap cakap , yg peluang utk saya pregnant sangat tipis sbb ada scar kat rahim saya , dari sebelum saya pregnant tu lagi .. tapi Allah nak bagi rezeki , Alhamdulillah hbs pantang lps discharge warded tu , lekat terus yg skrg 🥰

10mo ago

buang ectopic bulan 6 .. now 6w pregnant .

Masih awal...boleh tggu sminggu or 2 minggu sis..doa byk2 ya...jgn stress2..asalkan xde pndarahan apa semua...insyaAllah nnti ada juga tu babynya ❤️

10mo ago

sy pun xnampak apa2 scan 6w...tp sy period x teratur jd doc suspect baby kcil lg ...suruh mai lg 2 mggu...moga baby kita mmbesar dgn sht dan smpurna...aamiiin...,❤️