Macam mane rasa dan ciri2 asma??

Hi mommies yg mane ade asma masa pregnant boleh share tk mcm mne rasa dia. Sbb sye rasa penat dan dada rasa berat lps tu rasa mcm pedih dekat hulu hati, dada and kerongkong and rasa macam nk muntah tapi mcm pedih dekt dada and kerongkong. Sy confuse sama ade ni asma atau gerd. Rasa tkut nk pegi emergency sbb doc and ma dekt bahagian emergency hosp yg dekt dgn area rumah ni garang2 and tk mesra klw time tgh2 mlm ni tkut dorg label sye mengada sbb pernah ade pengalaman kena judge kt situ😭#firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

pegi je emergency. ckp susah nak nafas. kang kalau xboleh nafas lagi teruk.