Buku pink klinik swasta

Mommies yg checkup di swasta kos utk buku pink berapa ya? Sy baru dapat kerja. Jd sy nak minimumkan cuti sbb tu nk buat kt swasta. Ada kelemahan ke kalau check up kt swasta ni 😮‍💨#firstmom

10 Balas

Sy fully check up di klinik siti sbb mmg plan bersalin swasta utk anak ketiga. Buka buku pink dlm rm250. Monthly dlm rm180. Akan jadi lebih klu ade buat test2 lain.. So far lengkap shj, sbb ade urin, bp, hb, minum air gula, injection kancing gigi, fbc, dan sy failed air gula. Ada gdm. So kna buat bsp, dan refer dgn dietitian utk monitor diet

2y ago

sorry mom nk tnye..250 include medicine ke?