Buku pink klinik swasta

Mommies yg checkup di swasta kos utk buku pink berapa ya? Sy baru dapat kerja. Jd sy nak minimumkan cuti sbb tu nk buat kt swasta. Ada kelemahan ke kalau check up kt swasta ni 😮‍💨#firstmom

10 Balas

swasta tak cek complete.. mcm kerajaan dia cek sgt details.. swasta sekadar cek vital dan scan.. kerajaan dia cari kelubang cacing kalau dia x puas hati apa2.. mmg betul2 jaga .. so far puashti sgt

2y ago

Betul tu kk dia jaga sgt, first time rasa complate kena take care kaw² 😅. Minggu lepas sy appoitment kali kedua.. Lastly berat kurang sikit je dlm 1.5kg, dia dah bagi surat untuk mengikuti program pemakanan.. 🤭 First time kena..