Buku pink klinik swasta

Mommies yg checkup di swasta kos utk buku pink berapa ya? Sy baru dapat kerja. Jd sy nak minimumkan cuti sbb tu nk buat kt swasta. Ada kelemahan ke kalau check up kt swasta ni 😮‍💨#firstmom

10 Balas

bukak buku pink di kk. bgtau nurse nak continue kat swasta. sbb bnyak kes nurse hosp kerajaan suruh bukak buku pink kerajaan jugak akhir2 pregnant sbb buku swasta xcomplete. tp make sure sis tau la procedure apa yg wajib sepanjang check up. kene minum air gula atau x, berapa kali kene minum, inject kancing gigi berapa kali. ada klinik swasta sekadae check bp, air kencing dan scan je tiap bulan. xde suruh minum air gula, xde inject kancing gigi, cek hiv, blood group apa semua. da hujung2 pregnant baru ibu tau kene buat banyak procedure. terpaksa g kk jugak nak completekan buku.

2y ago

https://fb.watch/f4GdN3P0Qx/ tgk video ni