Due 11/11 ada yang dah bersalin ke

Hi mommies yang edd early nov. Seronok tengok ada yang dah bersalin & datang tanda. Saya baru rasa false contraction semalam, panik juga. Nasib baik husb ada monitor time kalau tak dah ke pac kita 😂. Mommies share lah experience tanda2 nak bersalin selain false contraction, suka baca

16 Balas

sy DD 16/11 ada kuar lendir cair putih je. tgh pujuk bby kuar bulan 11🤣🤣🤣

11mo ago

Alhamdulillah Tahniah sis🥰

sama due kita 11/11 tapi saya dah selamat bersalin 29/10.

Saya 22/11, skarang dh 2cm warded

11mo ago

oo saya muntah dengan cirit birit juga normal ya tapi baru 36week

Saya due 3/11 masih rilek takda tanda2 langsung😂

11/11 serah diri 38 week.. Sbb ad gdm😅

sy due 14/11 .dah brsalin kmrin 1/11 .