ADA YANG DAH BERSALIN KE

Hi mommies yang due 13/1 ada yang selamat bersalin dah ke ? 🥹#firstbaby

7 Balas

Due 18/1..skrang terasa sakit2 bahagian bawah..nk duduk bangun terasa sakit..semoga dipermudahkan urusan kita semua

2y ago

Sya due 29/1 pun sama terasa sakit kat bawa , perut mengeras & balik2 kencing mlm

10/1 belum bersalin lagi. Masih steady jalan2 lagi hahahha . Doakan sy moga dipermudahkan segala urusan ye 🫶🏻

2y ago

siang tu saja la buat squat and jalan jalan tak sangka malam tu contraction dri pkul 12 malam 10 minit sekali , makin lama makin kerap pkul 3 turun lendir campur darah doktor cek jalan da bukak 4cm , dlm setengah jam da bukak smpai 7 cm 5:30 smpai labour room dri wad 5:55 selamat bersalin tanpa koyak luar

Sy due 11.1 dah bersalin 25/12 ritu 37w2d baby girl alhamdulillah cuma baby kuning kne check up kk hari2

2y ago

Air ketuban sy leaking trs warded

Due 12.1.23. Baru ada keluar mucus plug warna pink. Td check up 38 weeks. Doc ckp belum lg. 😬

2y ago

due kita sama... saya dah selamat melahirkan 9.27 pagi tadi

8/1 pun belum bersalin sis hee , semoga dipermudahkan urusan kita !

due date 15/1 tapi dah bersalin 11/12 baby boy

🤲🌻