Food Maker

Hello mommies.. X lama lagi baby start makan solid food.. Sekarang tengah fikir untuk pilih food maker.. Any suggestion?

1 Balas

Aku beli ni je. Nuby feeding set.ada bowl,sudu and masher. Nanti rebus2.or steam makanan dia. Tak pun bagi bubur kosong dulu.kalau nak blend pun boleh.kalau nak beli yamg macam avemt tu i rasa tak berbaloi in the long run.bagus lagi beli blender so boleh pakai sampai kapan.hahaha.. ni pendapat saya saja. Nuby feeding set boleh beli kat shopee.rm22

5y ago

Eh comel la.. Ok, survey shopee jap lagi hehe