Stroller & Car Seat

Hi, mommies! Weekend ni nak pergi beli stroller & car seat dekat TCE Baby Expo. Sejujurnya still taksure brand apa yang okay. Ada survey chicco & joie. Mommies yang pernah pakai this brand or ada lagi yang elok boleh suggest and share feedback tak esp nak pakai lama even mahal sikit. Plus, infant carrier perlu ke sebab mostly boleh pakai kejap je kan. #advicepls

3 Balas

samala kita. target nk beli stroller, car seat, breastpump & babycot kalau ada. sambil2 survey harga nk compare dgn shopee. semoga dipermudahkan 😇