feel itchy in miss v

Hi mommies, want to ask anyone exprience gatal in miss v n what solution for this? Bcoz before miscarriage aso i feel itchy like this... Now after 3 months miscarriage start ithcy again.. What i should do n what supplement i must eat for this.. Anyone pls suggest me..

2 Balas

Ada excessive or smelly discharge tak? Kalau gatal+whitish discharge possible la yeast/candida infection. Boleh pergi nearest clinic dr akan bagi pessary utk sumbat dlm miss V utk rawat keadaan tu

5y ago

Sbb tu kena check nearest clinic. I cannot see/imagine how ur discharge looks like 😁. Tp biasanya ubt utk rawat miss V ni kena sumbat situ la. Kalau makan tak jadi mana sbb mostly yeast infection