Astma ibu hamil

Hi mommies tumpang tanya kalau ibu yg ada astma time beranak nanti mcm mana teknik pernafasan ya ? Ada kemungkinan kena czer ke ? Ada tak moms yg beranak normal even ada astma ? Sbb sy ada astma tu agak risau

1 Balas

sy asma sis. alhamdulillah boleh bersalin normal. jgn panic. sediakan pam salbutamol. sy doc dah tukar kepada symbicort. alhamdulillah jarang sangat2 kena attack sekarang. swrasi dgn pam tu

1y ago

Ouh yeke alhamdulillah hehehe lega sikit dengar tq sis🫶🏻 doakn sy dprmudahkn bersalin ye tk lme lgi 🥰🫶🏻