Demam semasa trimester pertama

Hi Mommies. Any tips untuk mereka yang demam pada trimester pertama. Sekarang saya sedang hamil 8+weeks dan mengalami simptom demam, selsema, sakit tekak dan lenguh badan, dah 3 hari. Any tips atau ubat yang boleh saya ambil. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Hi sis, saya pun sama. Skrg tgh pregnant 8w, 2nd baby. Ada orang morning sickness tapi saya jenis demam, badan panas bila masuk malam. Dari 1st baby memang macamtu. No choice, saya memang pergi klinik & dapat ubat paracetamol jugak. Cuma saya banyakkan minum air, letak towel basah je.