MOMMY PREGNANT MENGIDAM

Mommies time pregnant nie, biasa mengidam ape yew?.. share lar.. mcm mommy suke mkn fries & buah ? Lagi satu mommy de mengidam karipap ikan dkat nk due date.. tp xsmpat nk mkn.. time pantang tringat2 giler.. phtu duk ungkit2 kt husband sbb xdpt mkn ? if mommy mengidam.. mkn jer yew.. jgn tahan2.. nanti duk teringat2..

MOMMY PREGNANT MENGIDAM
207 Balas

Xde mengidam sbb xde selera nk makan.....fikir pasal makanan terus rasa loya dan mual😭😭😭. Makan pon kena paksa masuk klau x cmne baby nk dpt nutrien. Makan buah pon mesti keluar balik...yg betul2 boleh masuk milo ais jer.... Mommy semua ade tips x nk bagi ade selera makan