Mommy & Kids: Ekspo Atas Talian

Hi, mommies! 👋 Tak payah nak beratur panjang lagi! Anda boleh nikmati semua kelebihan ekspo dari keselesaan rumah anda pada 5 dan 6 Disember ini. 🤩 Pelbagai aktiviti menarik untuk dinikmati! Pendaftaran kini dibuka!! Daftar awal dan jadi di antara 1000 orang peserta pertama bertuah untuk dapatkan goodie bag!! 🛍 Jom daftar sekarang di sini: https://www.mommykidsvirtualexpo.com/pre-reg?utm_source=tap_medium=apppost

37 Balas

Ada sesiapa yang tak dapat confirmation di email?

Ok, done... Thanks...

Done #30Nov20  #TAPSuperMoms

knpa sy xboleh nk dftr ye ..

4y ago

dh isi borang..tp dkat email tu jd error..jd kuning kotaknya..

Done #TAPSupermoms

wow bagus bagus!

Done!

wah menarik nie

done

sudah daftar