Supplement

Hi mommies ! Sya skrang sudah 29 minggu . Boleh share apa supplement yg terbaik diambil untuk perkembangan bayi ? Selain yg hospital bagi . Terima kasih mommies !!

2 Balas

Selain drpd folic acid, obimin pluz, Obical, ibu better dptkan nasihat dulu dari doctor pakar OG mengenai supplement yg sesuai utk ibu especially bila doctor lagi arif dgn keadaan ibu sekarang. Bukan semua ibu boleh makan supplement yg sama ya 😊