6 week.

Hi mommies. Sy tgh risau. Doc detect masa scan ada bleeding dekat kantung baby.. tp stakat nie xde keluar walau setitik pon. Ada x mommies yg penah alami situasi sama ?? #firstbaby

1 Balas

Sy pernah mcm ni dulu, sy kena follow up dgn pakar, doktor bgi ubat main inject sendiri utk cairkan darah, lepas tu masuk dlm 14w, start ambil ubt aspirin.. tpi sis kena btul2 bed rest, elakkan bersama suami smpai masuk tri ke2..