Perut tegang mcm terkoyak

Hi mommies. Sy skrg 30w. Perut mengeras tu biasa, tp sy ni ada rasa kulit perut tu pedih mcm terkoyak,tercarik. Pedihh sangaaattt. Stretchmark mmg banyak. Nak tahu mommies lain rasa mcm sy ke?

10 Balas

Try pakai bio oil tp jenis gel tu. Mmg sgt ok. Sy start pakai dari 2nd tri mmg takde nmpk stretch mark lg kat perut. Gatal2 tu biasa jgk jadi sbb perut tgh mmbesar n menegang. Just apply je nnt rs gatal tu surut terus.