Perut mengeras

Hi mommies mcm mana nk bezakan perut mengeras dengan tegang ye? Boleh share? Skrg sy 30weeks

2 Balas

kalau ada benjolan kanan/kiri atau atas/bawah , senget seblah kanan n kiri= baby tgh stretching kalau rahim sepenuhnya rasa tegang tp xsakit tu braxton hick kalau tegang + sakit real cntraction wallahualam

1y ago

Kalau kna braxton hicks, prlu ke kecemasan ke?? Atau biarkan??

btw sis, braxton hick boleh dirasa since week keberapa ye? xterlalu awl ke kalau rasa dlm week ke 30minggu

1y ago

Seawal 2nd trimester