Perut tegang mcm terkoyak

Hi mommies. Sy skrg 30w. Perut mengeras tu biasa, tp sy ni ada rasa kulit perut tu pedih mcm terkoyak,tercarik. Pedihh sangaaattt. Stretchmark mmg banyak. Nak tahu mommies lain rasa mcm sy ke?

10 Balas

sy baru msuk 34w..baru rasa pdih klit kt perut..blh ke pki lsyen..or plembp kt perut?xbhya utk bby ke?sy nk pki..tp.tkt plak

2mo ago

Tak bahaya. Ada yg memang utk ibu pregnant. Saya pakai ni. Dulu pakai Mastela oil, bio oil, tapi ni favourite saya. Tak ada stretch mark sebab start sapu sejak trimester 1.