sakit/senak bahagian kemaluan

hi mommies.. sy preggy 34w1d...start pd 32w asyik sakit cgt dkt kemaluan.. skit d ppi kmluan tu.. kdg² nk bgun n jln pun ssah.. bby gerak aktif je.. adkh tu normal sbb nurse bgtau bby dh msuk lluan.. ad cra utk kurangkn rsa cket tu x 😭#seriusnanya #firstbaby #firstmom

2 Balas

Saye pun same.. tpi tahan jelah lgi2 tngh berjalan sakit dia laen macam😅

2y ago

itulh tu..kdg² klu kua pi bli brg sakit dia tu lain mcm.. smpai kn rsa nk duk baring j kt umh hri²...tp nya bila baring j kt umh otak plak jd tepu.. bosan 🤣