normal ke cirit hari² bila dah 31-32weeks ni ?

hi mommies, sy nk tnya , skrg hari2 dikatakan cirit . kadang sehari sampai 2 kali . tapi takda tanda bleeding ke apa ke . cuma sakit perut and najis pun warna mcm koko nak ke hijau mcmtu . ada yg berpengalaman tak . saya first mom . nak kata makan pedas takda pun . thankyou mommies semua ....

1 Balas

sama la sis saya pun dari 28weeks cirit ni . tapi nasib la sehari baru 2-3 kali saja .. tidak la teruk macam cirit birit yg keracunan makanan tu. warna kita pun sama kesan makan ubat pranatal kan..

7mo ago

sy tak makan ubat . ubat tambah darah pun tak makan . itu yg pelik tu kenapa asyik membuang