hi mommies.. blh bagi pendapat tak

hi mommies.. sy nk tnya.. blh tak klu ubat yg kk bagi tu kita tak mkn tpi kita gantikan ubat lain? sy langsung x dpt nk telan zincofer yg doc bagi tu & sy rasa sy nak ambil supplement dari amway yg iron folic & bio c.. blh mnta pendapat tak? sy jenis yg x dpt telan ubat😮‍💨 saya makan juga pati buah delima , sayur bayam jga utk naikkan hb

1 Balas

rasanya bole je. mcm kak ipar saya dulu pun dia beli ubat luar, sbb bila makan ubat kk auto muntah. asalkan ubat tuh lengkap semua n okay takpa la.