CL ATAU TUKANG URUT KAMPUNG

Hi mommies, sy nk tanya berbaloi ke amik CL utk pantang nnti, or better amik je yg tukang urut kmpung yg selalu mak mak kite guna dulu dulu. CL pakejnya banyak tapi saya xthu penting ke atau yg tradisional yg biasa org guna tu, sudah memadai

2 Balas

sye amek cl. utk urut, lulur and uruskan bby. bukan xnk amek tukang urut kg, tapi tu lah sekali dia tekan, rasa nak tendang je makcik tu 🤣🤣 sbb masa gugur dulu sye amek tukang urut kg, nohhh mcm nak putus urat die tekan. nasib makcik tu x kena tendang 🤣

1y ago

okay sis thank you so muchh