DILEMA BOOKING CL/TUKANG URUT

hi semua 🙏🏼 ini pregnancy saya yg kedua and sebulan lagi due saya ,tp apa yg merungsingkan saya adalah saya masih dilema untuk booking CL/tukang urut masa berpantang due to covid kes semakin merunsingkan. barang untuk berpantang pon saya masih belum prepare sebab tiba tiba jadi blur walaupun anak kedua 😅 #jgnkecamsis okay back to the topic, what should i do? should i just booking them or shouldn’t i? sebab fikir anak and bakal baby je ni 😣😞🥲 tanya pendapat suami, dia suruh tawakal … tp biasalah mak mak punya paranoid tu 😥

1 Balas

Saya booking untuk tukang urut aje sebab nak ambik cl xmampu musim Pkp nie.Tapi bagusny cl nie sebab die duduk dengan kita n xberulang alik balik rumah so selamat laa Dari segi risiko tuu.