Perineal stitches

Hi mommies, sy ni first time nak bersalin awal bulan 12/2020 ni. Nak tanya, skrg ni jahitan kat bawah tu pakai benang larut ke yg kena gi cabut kemudian hari? Masa sy jaga mak sy pantang adik bongsu 4 tahun lepas, benang tu jenis yg tak larut dlm isi. Kena gi cabut lepas sebulan mcm tu. Ngeri 😭😭😭 Jangan kecam ye. Sy tanya sbb nak prepare mental fizikal 😅#1stimemom #firstbaby #bantusharing #advicepls

2 Balas

benang jenis reput. nanti bila isi dh cantum, yg luar² tu dia putus sendiri

Up