Sakit bahagian ari2

Hi mommies. Sy next week nk masuk 8 bulan next week. Tapi sy selalu sakit di bahagian ari2. Masa baring, nak bangun or jalan akan rasa menyucuk dekat bahagian ari2. Normal ke? Ada yg hadapi isu yg sama x?

15 Balas

Sy pun alamai pkara y sm.. Selasa ney ckup 32 mggu bsmaan 8 bln. 2 3 arie ney dh start sakit tulang punggung. Bhgian arie2 n celah2 peha.. Nk jln lama2 o bdri pun rs dh x larat dh

Sy sakit masa +-18 weeks lg. Sekarang dah 29w. Masih lg sakit 😖😖Tapi bertahan je demi zuriat 😍 moga2 dia lahir dlm keadaan sihat walafiat

Sy pon sakit.. Baru 5 bulan..mula2 rasa sakit tO dh start dari kandungan 3 bulan.. Tp dOktOr ckp nOrmal,jgn risau😊😊..

Sama sis. Sy minggu dpn nak masuk 28w. Sakit celah pelipat kalau lps bangun tdur. Terasa sengal dia. Harap2 normal la

Saya baru masuk 7 bulan... Doktor ckp tu normal... Kena tahan la xtau Smpai bila..

Ye, sy pun sama, skrg dh 36w still sakit lg

Sama la kita. Risau jugak . Harap xde apa2

Normal awk...kepala bby dah kt bwh

Saya alami skg sis..35week 6day

Normal.....