Pendarahan selepas pantang

Hi mommies, sy harini dah hari ke 46 lepas bersalin, habis pantang & darah postnatal pun dah kering. Tapi sejak kelmarin, darah (merah) keluar semula seperti keadaan dlm period. Soalan sy, adakah ia masih dikira normal (sebab masih dlm 60 hari)? atau adakah ia berlaku punca drpd pemakanan? tq mommies #firstbaby #firstmom #worryingmom #pleasehelp

1 Balas

normal mommy..paling lama adalah 60 hari..jika masih belum cukup 60 hari ia di kira nifas masih ada . jika lebih dari 60 hari puan kena g jumpa doc dan chck knp ianya brlaku..mg dpmudahkan segalanya.. aamiin