Kahak baby TOLONG

Hi Mommies, sy first time mom and my baby baru 10 hari.. dia kahak teruk sampai nafas pun berbunyi dan sukar.. plsss bagi I tips utk kahak ni. Luahan stresss :: I pantang kat rumah mak, awal2 dh bgtau mak baby tngh kahak sbb ada sedara yg melawat pun bgtau baby ada kahak tapi mak sy endahkan kata sy and dia kata itu just saliva baby tapi skrg dh teruk dia pun baru nk pikir cara rawat.. I nangis tngk baby susah nk nafas, susu dn tidur .. dahlah ada kuning lagi… I sumpah rasa sedih, mcm even my mom tak nak dngr ckp sy.. suami pun takde support .. #firsttimemom #advicepls #pleasehelp

12 Balas

baru 10 hari mmg kne bawa hospital tmptnya. sy ank masa 22 hari demam g klinik dr taknak ambil risiko. pun dr suruh g emergency. g emergency sis. jgn tunggu2