Pergerakan baby

Hi mommies, sy dh masuk 19w5d .. normal je kan baby jarang bergerak. sbb sblm ni dia dua tiga hari rasa kick dia tu tpi smlm dgn hari ni mcm tk rasa pula dia gerak atau kick tu #firstmom

11 Balas

klau perut jenis tebal,tak terasa..kadang tu tgh duduk2 pandai datang rasa baby kick hehehe,biasa anak dah 2/3 cpt rasa bby kick ni pengalaman sy anak dah masuk no 3 skrg,jenis perut yg tebal rsa kick kdg 1-3 kali,ada masa2 nya..tapi biasa akan rasa sgt kndungan 20weeks ke atas ..