Ibu risau...

Hi mommies. Sy dah masuk 20weeks. Tp sy risau sbb tak pernah rasa gerakan baby dlm perut. Atau sy yg x dpt bezakan? Kdg2 ada rasa geli & ngilu, tp sy x pasti itu gerakan baby ke bukan. Rasa geli tu kdg2 je, dlm seminggu sekali. Normal ke x rasa gerakan baby after 5 months pregnancy?

29 Balas

Sy dpt rasa bila masuk 21 weeks. Masa 20 weeks rasa sikit2. Tapi smlm masuk 21 weeks dia rasa mcm ada gerakan kt perut. Tapi tak kerap dpt rasa. Mungkin kena tunggu lagi.