Overdue 7 hari

Mommies sy da serah diri overdue tadi cek jalan baru 1cm tapi tak rasa sakit.Doktor akan induce 🥺 mommies ada pengalaman belum sempat induce bukaan cm da besar?

2 Balas

saya kena serah diri 16/2 patut nya induce tapi bila doc try buka kan jalan , auto darah turun then ketuban pecah pastu start contraction. tak jadi induce. cm bukak sikit2 .

Sy overdue, jln 1cm tak rasa sakit. Tp klu ank 1st mmg ambil masa utk jalan buka. Rajin2 kn jln dlm wad, exercise. Doa byk2 k