Susu Formula untuk ibu menyusu

Hello mommies. Susu formula yg baik utk ibu yg mnyusukan anak. Baby sy bru 1bulan 24hari. Susu bdan tak byk sgt. Mohon dibantu ya mommies. Sy bru first time jd ibu 😁#firstbaby #1stimemom #seriusnanya

3 Balas

Assalamualaikum ibu ibu ❤️ Susu drop? Susu cair?Nk pekatkan susu? Nk buat stock EBM? Don't worry ibu ibu. Sentiasa jaga waktu pump, sentiasa positif dan amalkan Innate Lactea secara konsisten, Insyaallah niat utk susukan bayi until 2 years dpt dicapai 🥰 COD: 🚗 Putrajaya 🚗 Bangi 🚗 Desa Pinggiran Putra 🚗 Cyberjaya POSTAGE setiap hari ! Jom whatsapp Myra utk dapatkan Innate Lactea anda; http://www.wasap.my/60109268238/orderInnateLactea

3y ago

boleh sis norhamiza. boleh whatsapp sy di 0109268238. sy boleh cod hari ni 🤗

Cri dekat farmasi ubt domperidone.. Hrap2 dpt mmbantu sis.. Sy mkn ubt tu ssu dh ad.. Ikotkn ssu xda lngsung.. Sepapan xsilap 3rm lbih mcm tu

3y ago

Most welcome 🤗

sy mnum horlick,oat 3in1,susu fernleaf full cream+milo+oat..Alhamdulillah susu byk..

3y ago

Thankyou ❤️