breast pump

Mommies sume elok bli breast pump manual ke elektrik

27 Balas

Sy pnh pkai dua2.. Btter letrik.. Sbb yg manual kalo breast jenis byk Susu, mg lambat n bole bgkak Susu, lg plak tgn lenguh nty. Kalo letrik ni laju skit.. Tgn pun xpnat..

Beli yg murah je realbubee je murah 35.00 hihi kat shoppe or lazada. PStikan aliran puting tu da di urut oleh bidan la baru lancar nsk pump.

Breast pump electrik beli kt pumpandthego yg sunny pun dh ok dh.. x bising chargable and murah 😁

Electric...sy dh try dua2, manual senang jugak tp penat la skit...senang pakai yg electric...

Disarankan elektrik utk lebih mudah tapi make sure saiz corong tu sesuai dgn saiz nipple anda

Klu mommy bkja elok la beli yg elektrik. Klu yg diam rmh sja, beli pump silicon tu pun sdh ok.

5y ago

Pump silicon mcm mana sis.?sbb baru naj try guna pump..due bulan 11

Sy baru nak beli spectra 9plus.. bulan 12 due. Bulan depan baru beli

Elektrik. Kalau puan ibu bekerja, better yg elektrik. Jimat masa

yg manual lenguh...blh katang tangan 😂😂😂

Manual lenguh..untuk pakai jarang2 bolehla..