Need Hospital Recommendation (South Area)

Hello mommies! Any suggestions ng maganda but cheap hospital to give birth to sa south area (paranaque, las pinas, muntinlupa). I was quoted by my OB in Paranaque Med Center foe maternity package around 150k for normal deluvery and 170k for CS. Isn't it a bit too much? Hope you guys can share some insights and suggestions for a new momma to be. Really really appreciate it. Happy holidays mommies! #paranaque #laspinas #muntinlupa #hospital #ob #maternitypackage

13 Replies

sa perps medyo mas mababa dyan. yung OB ko 90k normal delivery private ward then 130k naman raw pag ecs. Sa st. pope try nyo rin mukhang okay naman.

1y ago

pero meron sila na semi private ward 45k ata un less philhealth pero plus OB fee pa nga lang