Cervical Mucus

Hi mommies, sorry saya nak tanya. Sekarang saya CD14. Haritu period dua 3 hari je. First day tu spotting, day 2,3 flow. Lepastu dah kering. Harini CD14 keluar macam ni, dia macam eggwhite tp ada jaring darah. Lepastu ada keputihan tapi takde bau. Ada sesiapa yang pernah alami situasi ni ke?#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

Cervical Mucus
1 Balas

hi mommy. sorry sy tak pernah alami apa yg mommy tgh alami skrg. semoga yg baik baik buat mommy