Normal ke popo bayi

Hi mommies. Sorry, normal ke popo anak saya macam ni ? Baby 6months and fully minum susu FM #seriusnanya

Normal ke popo bayi
12 Balas

6 bulan baru mula makan ye , mungkin terlebih bagi makan tapi kurang minum air . Dulu anak pertama saya , 4 hari bagi makan bubur kosong , masa tu dia memang x berak . Hari ke-5 tukar menu pure carrot hari ke-6 berak . Macam tu laa , masa dia nk berak tu teruk dia nangis . Rupanya sembelit , xelok untuk dia . Sy jumpa doktor , doktor ckp kalau anak dh mula makan kene byk bg air atau titik minyak zaitun dlm pemakanan . Boleh cari dekat page FB penyediaan makanan lengkap si kecil .