keputihan atau spotting blood?

hi mommies, sorry kalau gambar mengganggu 🙏 saya baru 9weeks then kluar mcmni. rasanya sekali dgn keputihan. ada mommies yang pernah alami tak ya? kena jumpa dr ke ya?

keputihan atau spotting blood?
2 Balas

Sy pun mcm awk. Ulang alik jumpa doktor sampai doktor check ikut bawah guna muncung itik sbb doktor kata rahim sy xda masalah. Rupanya2 ada pendarahan sikit dekat pangkal rahim. Sy ada ambik duphaston dgn suntikan. Masuk 2nd trimester dah xda spotting.

2y ago

Tak lama sis. Sy sedar ada spotting terus ke klinik.

saya pernah kena, mula2x biar sbb ingat takda apa, lepas tuh selang lagi ada lagi, last g jumpa doc. n doc. kata dia bagi warning kata rahim tak kuat, lepas dia bagi ubat kuatkan rahim ,takda da keluar mcm ni.

2y ago

baik tenkiu so much 🥺 saya dah risau dah 😭