Perut berdenyut

Mommies smua..nak tnya, sy skrng dah minggu ke 17 then rasa perut nie mcm ada denyut2..tp x bnyk satu tmpat sekali denyutan then tmpt lain plk..itu tnda pergerakkan baby ke?

2 Balas

Ye, itu tanda pergerakan baby. Nurse pernah beritahu saya, yg rasa pergerakan halus dan berdenyut2 itulah sebenarnya pergerakan baby. Sebab masa tu saya tak tahu pergerakan baby macam mana, dan saya kata dekat nurse, saya tak rasa pergerakan baby. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Heartbeat kot sis. 😅