Air sejuk 8weeks

Hi mommies smua.. takpe ke minum air sejuk je I tak boleh minum Kalau tak sejuk rasa loya… Kalau minum sejuk i rasa fresh… #advicepls #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Hi, takde masalah pun minum air sejuk. Sy sepanjang mengandung mmg byk minum air sejuk. Secara logik, air yg masuk badan kita akan adjust ikut suhu badan. So sesejuk mana pun air kita minum, sampai perut dah ikut suhu badan. Kalau org kata tk elok utk rahim, ha merapu apa la air minum tu tk mengalir sampai rahim pun 🤣

2y ago

Kann betul tu. Air sejuk ke ais ke bila masuk perut jadi room temperature. Mmg takde masalah pun 😂