Bayi 4bln jenis tak tidur siang

Hi mommies smua, just nk tanya normal ke baby 4 bulan 23 hari kurang tidur siang? Kalau tidur pun kejap2 jee 1/2 jam (2/3 sekali dlm 1 hari)… kalau malam tu dari jam 7 mlm sampai esok pagi dia tidur… bangun kejap sebab susu lepastu tidur balik… #firstmom

5 Balas

Sila bca panduan tidur bayi mengikut bulan sy pun mula2 hairan rupanya memang macam tu sebab dah bnyak benda baby blajar sila baca banyak2 info perkembangan bayi supaya kita x musykil