Cara nak hilangkan kuning baby

Hi mommies smua. Nak tanya mcm mana nak hilangkan kuning baby sbb dah 3 kali check up d klinik kuning terus naik. Risau tgk keadaan bby. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

13 Balas

kerapkan menyusu bayi. sy haritu setiap sejam bagi susu. kalau susu bdn sikit boleh bagi susu formula. ikut saranan doctor. jgn makan makanan yng ada kunyit, lada hitam. tu nurse pesan pda sy lah. sbb sy baru je bersalin. msih dlm pantang lagi. Alhamdulillah lepas 5 hr kuning turun. kerapkan menyusu.