Stretch marks

Hi mommies smua. 36weeks naik stretch marks mcm ni anak first. macam mana nak hilangkan kesan ni nanti ya ?

Stretch marks
14 Balas

Klu nk elakkan stretch marks, spatutnya dr awal2 mgandung dah kne jaga kulit perut.. Hari2 kne pkai losyen or olive oil or others cream yg ssuai, utk klembapan kulit bhgian perut.. Sbb kulit dkat prut kita akan mrenggang.. So klu kulit bhgian tu kering, mmg akan trjdinya stretch marks yg agak sukar utk hilang