Suntikan 2 bulan bayi

Hi mommies.. smlm baby sy dh terima suntikan 2 bln.. blh ke kalau nurse tu sapu kapas kosong tnpa alkohol lps tu trus beri suntikan bayi 2 bln.. sy risau la.. bkn slalu kena sapu alkohol dlu ke sblm suntik apa2 ? Sy ada tny nurse tu tp dia mcm buat2 xdgr plk #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu

2 Balas

kdg kt kapas tu dh ada alkohol. kita je tak perasan. kulit bby ni nipis xmcm kita yg perlu alkohol yg byk.

sis benda yg xperlu dirisaukan sgt pun. jgn stress2 oke