Nak tanya mommies

Hello mommies skrg saya dah 11 6day, ade tak mommies kt sini yang ade pengalaman sakit sakit dekat bahagian pinggul and area bontot? Lepas tu kadang rasa bahagian intim kite ni denyut2 tapi tak sakit pon cuma yela, first baby kan risau hehe

2 Balas

Sy pun ad rasa mcmtu jugak .. skrg dh nk masuk 13w .. baru ni checkup di KK pun bby dlm kndgn okay jee .. alhamdulillah .. smga bby dan ibu sihat2 selalu yee 😇

Sama juga awk, ada rasa mcm tu juga, kdg2 sakit pinggang lah, lenguh2 lah.. mmg normal rasanya..

2y ago

Sama2 awk 🥰