Sakit di bawah perut belah kiri

Hello mommies semua nak tanya, saya dah 15 minggu tadi ade pegi jalan kejap dari office ke bank terasa macam berat and agak nyeri2 sikit dibawah perut kiri. Alhamdulillah sepanjang pregnant ni tak spotting cuma agak risau je ade tak mommies yanh rasa sama macam saya? #fistmom

2 Balas

Kalau sakit bkn mcm segungut tu sis, rasa nya angin kot. Sbb sy pernah rasa sakit perut belah kiri sakit mcm di cucuk2. Sy try picit2 tempat yg mcm kena cucuk2 tu, tak lama da tak rasa mcm kena cucuk trs okay.

1y ago

Yeke sis sama lah skrg pon dah okay 😆 ingat ape lah tadi kan risau pulak kite tibe2 sakit hehe

Rasanya tu angin sis sya pun ada masa mcm tu kiri kanan tapi bila sendawa hilang juga jngn risau semoga baby kita sihat2 walafiat 🫰🏼

1y ago

Hhaha terima kasih sis lega kite dengar 🫶🏼