Tips untuk bersalin awal b4 serah diri

Hi mommies. Sihat ke semua? Saya tengah menunggu hari je lagi untuk bersalin. Kalau tak beranak before 4/9 saya kena serah diri untuk induce. Ada tak tips untuk natural induce? Boleh share tak mommies thank youuu #firstmom

1 Balas

kerap bersama suami. air mani suami tu salah satu natural induce.

8mo ago

kenapa xelok pula awak. siapa yg bgtau awak😅. kalau awak bersama dgn suami xkan effect baby pon awak. sbb baby awak dilindungi oleh air ketuban. selagi air ketuban awak xpecah baby selamat je dlm tu🥰. dh boleh bersama selagi awak larat. betul pancut dlm utk natural induce. semoga dipermudahkan😊. sambil2 tu awak pujuk baby sama cakap minta keluar sebelom mommy kena induce dkt hospital. banyakkan berjalan. selagi awak rasa larat awak berjalan je. pusing mall ke. pusing taman riadah ke. lepastu buat senaman utk cepatkan bukaan