28 februari

Hello mommies 🥰 siapa sini due 28feb? . Ada yg sdh brsalin or yg ada tnda2 kh ?

12 Balas

Due sama! dah start rasa false contraction 2, 5 pagi. tapi dah 2minggu berat tak naik². minggu depan doc nak scan if berat tak naik juga. Memang jadi xlalu skit skrg & kerap buang air. Ikut pengalaman anak 1st pun mcm ni la berat tak naik dah masa nak bersalin. Semoga Allah mudahkan buat ibu² smua 😊

Due date kita sama la. Tak sabar nak jumpa baby 😍 sekarang cuma rasa false contraction belum ada tanda lain lagi. Perut pun dah makin sarat dah ni. Semoga urusan mommy2 kat sini yang nak bersalin dipermudahkan, selamat ibu dan anak. Aminnn 🤲🏻

1y ago

Aamiin YRA

Due kita sama.. Tapi Alhamdulillah sy da selamat bersalin pada 12/02/2023.. Pegi hospital 09/02/2023 sbab leaking, xsangka kena tahan.. Seminggu juga la kena tahan kat wad baby kuning..

1y ago

wahh tahniah 😍

Sy pkul 3 ptg tdi ade keluar spotting dh and now dh start contraction 8 minit sekali..mlm ni nk p hospital..harap2 dipermudahkan segala urusan..tak sabar nk jumpa baby

1y ago

aamiin

sama la due kita..rasa perut je kerap mengeras..tapi belum ade apa2 tanda. harap baby keluar la sebelum due date..tak sabar nk jumpa baby 😃

1y ago

alhamdulillah . sy pun sdh brsalin sis 21022022 . smoga yg mnunggu due dprmudahkan brsalinn nnti

sama laa 28hb jgk..dah start rasa sakit sikit2 tp doc kata ni sakit main2 dlu ni heheh..tak sabar jgk tggu baby keluar

sama macam saya la due date. tapi belum ada tanda lagi. cuma brix je. nasib belom p hospital aritu

Due 27feb . Belum bersalin lagi cuma sakit sengal2 dekat bahagian kelengkang 😄

sy dh bersalin harini Hari ke 10 dah 😊 bersalin normal, xsmpat induce

Sama la due.. tapi xad tanda lagi.. hri isnin dah kena serah diri.