sakit mencucuk ketika hamil

hi mommies. siapa pernah rasa sakit macam mencucuk kt tepi perut ya? rasanya berpunca sebab apa siapa boleh bagitahu? dia macam sakit masuk angin tapi sy dah makan pun masih terasa lagi 🥹

5 Balas

selalunya memang angin tu. sebab bila pregnant ni penghadaman kita jadi lambat, jadi makanan yang lama dalam usus tu akan keluarkan gas

saya pun rasa, kadang2 je ade bnde cocok tepi prot.. kdg2 rse bergas prot ni .. pedih2 camtu

angin tu..saya angin dan gastrik yang sangat terok ...smpai mlm tak bole nak lelap mata

Saya trasa gitu jgk sis ... nurse bgtahu sbb pnh operate akn brasa gitu

angin tu sis...sya pn rasa yg sama..bila dh kentut bru akan ok..