Kerap buang air besar

Hi mommies! Siapa ada experience selalu buang air besar di awal pregnancy. Saya baru pregnant 6weeks. Selalu sakit perut dan buang air besar. Bukan ciritbirit. Nak kata makan pelik² pun tak. Makan makanan yg biasa saya makan je. Setakat ni saya takde morning sickness, muntah² semua tu. Cuma asek buang air besar je. Sebelum ni, saya buang air besar sekali sehari je. Sejak pregnant ni, sehari lebih 2 kali. Ada tak yg mcmni? #pregnancy #ingintahu

2 Balas

ini sy komen menurut pengalaman sy sndri.. dalam preagnant sya.. terkadang susah nak Buang air besar smpai 2hr sekali terkadang smpai sehari 3-4x.. terkdang normal .. mnurut sy normal lah.. makan dlm jumla sikit tpi berulang..

Hai, tak ada pula. Mungkin boleh tanya doktor.